individuali slučajevi

UP: Uhapšene tri osobe osumnjičene za krađu, protiv četvrte podnijeta krivična prijava

"Policija je u Podgorici rasvijetlila i krivično djelo teška krađa koje se dogodilo 2017. godine. Službenici podgoričke policije su pribavili dokaze koji upućuju na sumnju da je L.T. (27) 2017. godine nasilno ušao u jednu kuću u Podgorici odakle je otuđio različite tehničke aparate i predmete", kazali su iz UP

8086 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Službenici CB Podgorica uhapsili su tri osobe koje su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnim tužiocima, dok je protiv jednog lica podnesena samo krivična prijava, zbog sumnje da su izvršili krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi, slobode je lišen L.M. (20) zbog sumnje da je otuđio mobilni telefon iz jednog ugostiteljskog objekta u Podgorici.

Takođe, podgorička policija je uhapsila i V.V. (35) iz Danilovgrada, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa na način što je, kako se sumnja, otuđio novac iz parkiranog automobila u naselju Zabjelo u Podgorici.

"Policija je u Podgorici rasvijetlila i krivično djelo teška krađa koje se dogodilo 2017. godine. Službenici podgoričke policije su pribavili dokaze koji upućuju na sumnju da je L.T. (27) 2017. godine nasilno ušao u jednu kuću u Podgorici odakle je otuđio različite tehničke aparate i predmete", kazali su iz UP.

L.T. je uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu.

"Policija je podnijela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv B.H. (14) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa u pokušaju. On je, iskoristivši nepažnju vozača, iz vozila otuđio novac, ali je primijećen od strane ovog lica i spriječen u daljem vršenju krivičnog djela", navodi se u saopštenju UP.