Podgorica: Uhapšene dvije osobe osumnjičene za uličnu prodaju narkotika

F.Č. (25) i H.M. (33) uz krivičnu prijavu biće privedeni nadležnom državnom tužiocu zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

7869 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhapsila je H.M. (33) i F.Č. (25) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sprovodeći operativne aktivnosti i preventivne kontrole u cilju sprečavanja prodaje narkotika omladini, službenici kriminalističke policije u Podgorici su u dvorištu jedne škole izvršili pregled H.M. kod koga su tom prilikom pronašli 19 pvc pakovanja težine 50 grama opojne droge marihuana.

"Istog dana u večernjim časovima izvršen je pregled i tri lica i tom prilikom je F.Č. (25) odbacio pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge kokain i on je lišen slobode, dok je kod L.M. pronađeno pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana", saopšteno je iz policije.

Dodaju da će osumnjičeni F.Č. i H.M uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom državnom tužiocu zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv L.M. biti podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Sudu za prekršaje.

Bonus video: