u mjestu Mojanovići

Uhapšena dvojica Podgoričana: Osumnjičeni za pokušaj pljačke marketa

"Vlasnik marketa suprostavio se napadaču koji se tada udaljio iz objekta do obližnjeg vozila, u kojem ga je čekao saizvršilac B.S. nakon čega se vozilom ova dva lica udaljavaju sa lica mjesta"

10708 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Dvojica Podgoričana B.M. (24) i B.S. (19) uhapšeni su zbog sumnje da su pokušali da opljačkaju jedan market u Mojanovićima, saopšteno je iz Uprave policije.

"B.M. je, sumnja se, 5. oktobra u mjestu Mojanovići u večernjim časovima ušao maskiran u trgovinski objekat, nakon čega uz prijetnju pištoljem od vlasnika pokušao otuđi novac. Vlasnik marketa suprostavio se napadaču koji se tada udaljio iz objekta do obližnjeg vozila, u kojem ga je čekao saizvršilac B.S. nakon čega se vozilom ova dva lica udaljavaju sa lica mjesta", navodi se u saopštenju Uprave polcije.

Oni će biti privedeni uz krivičnu prijavu nadležnom tužilšatvu zbog sumnje da su izvršili krivično djelo razbojništvo u pokušaju.

"Preduzimanjem operativnih mjera i radnji službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica došli su do saznanja o mogućim izvršiocima ovog krivičnog djela. U daljem istražnom postupku prikupljeni su materijalni dokazi i identifikovani su B.M. i B.S. kao izvršioci krivičnog djela", navodi se u saopštenju.