Uhapšene dvije osobe osumnjičene za krađe u Podgorici

S.H. (27) se sumnjiči da je tokom oktobra i novembra izvršio osam teških krađa na štetu više fizičkih lica iz Podgorice, a I.Đ. (42) zbog sumnje da je ukrao automobil

9752 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhapsila je S.H. (27) zbog sumnje da je izvršio osam krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici podgoričke kriminalističke policije prikupili su dokaze koji ukazuju na sumnju je osumnjičeni S.H. tokom oktobra i novembra izvršio osam teških krađa na štetu više fizičkih lica iz Podgorice.

On je, kako se navodi u saopštenju, iz stanova, pomoćnih objekata i dvorišta privatnih kuća oštećenih otuđivao bicikla, lap top računare i razne alate.

S.H. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu u Podgorici.

Uhapšen je i I.Đ. (42) zbog sumnje da je ukrao automobil.

"U ulici Braće Ribara u Podgorici, 16. novembra, iskoristivši nepažnju vlasnika nepoznato lice otuđilo je motorno vozilo marke “Seat Ibiza”. Nakon intenzivne potrage službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica su 19. novembra pronašli otuđeno vozilo, te su preduzimajući operativne i istražne aktivnosti prikupili dokaze i identifikovali počinioca. S.H. je priveden nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa", saopšteno je iz policije.

Bonus video: