Put Zeta-Podgorica: Uhapšen Ulcinjanin, zaplijenjeno oko 70 kg marihuane

Iz Uprave policije su kazali da je viši državni tužilac u Podgorici naložio da se E.N. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

40372 pregleda 713 reakcija 21 komentar(a)
Hapšenje E.N., Foto: Uprava policije
Hapšenje E.N., Foto: Uprava policije

Policija je danas zaplijenila oko 70 kilograma marihuane i uhapsila E.N. (22) iz Ulcinja, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je na putu Zeta-Podgorica u mjestu Dajbabe policija zaustavila vozilo marke "Škoda Octavia" podgoričkih registarskih oznaka, koje se kretalo iz Bara ka Podgorici, a koje je vozio E.N.

"Prilikom pregleda vozila, u prtljažnom dijelu, pronađeno je 13 većih pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana težine oko 70 kilograma", ističe se u saopštenju.

Zaplijenjena droga
Zaplijenjena drogafoto: Uprava policije

Iz Uprave policije su kazali da je viši državni tužilac u Podgorici naložio da se E.N. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Policijska akcija je sprovedena u cilju presijecanja još jedne krijumčarske rute koja vodi iz Albanije, preko Crne Gore ka Bosni i Hercegovini i Republici Hrvatskoj te dalje ka zemljama Zapadne Evrope", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: