UP: Zaplijenjeno 90 kilograma marihuane, uhapšen Albanac

Iz policije su kazali da je viši državni tužilac u Podgorici je naložio da se E.U. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

9693 pregleda 14 komentar(a)
Uhapšen Albanac E.U., Foto: Uprava policije
Uhapšen Albanac E.U., Foto: Uprava policije

Podgorička policija danas je u ranim jutarnjim časovima uhapsila je E.U. (29). državljanina Albanije, u čijem vozilu je pronađeno oko 90 kilograma marihuane, saopšteno je iz Uprave policije.

"Na putnom pravcu Zeta - Podgorica, u mjestu Bijelo Polje, službenici Odsjeka su zaustavili vozilo marke Audi Q7 podgoričkih registarskih oznaka, koje se kretalo iz pravca Bara ka Podgorici. Vozilom je upravljao E.U. (29), državljanin Republike Albanije. Prilikom pregleda vozila, u prtljažnom dijelu i na zadnjem sjedištu vozila pronađena su četiri platnena džaka sa 55 pvc pakovanja opojne droge marihuana, ukupne težine od oko 90 kilograma", navodi se u saopštenju UP.

Iz policije su kazali da je viši državni tužilac u Podgorici je naložio da se E.U. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Zaplijenjena marihuana
Zaplijenjena marihuanafoto: Uprava policije

"Policijska akcija je sprovedena u sklopu kontinuiranih aktivnosti Odsjeka za borbu protiv krijumčarenja droge, u cilju suzbijanja krijumčarenja narkotika preko teritorije Crne Gore", zaključili su iz UP.

Bonus video: