UP: Uhapšen Podgoričanin osumnjičen za dvije krađe

"Sumnja se da je V.M. (54) u periodu od 25. novembra do 1. decembra izvršio dvije krađe na prostoru gdje su građevinske firme angažovane kao izvođači radova na dionicama auto puta", navodi se u saopštenju

7352 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhapsila je V.M. (54) iz Podgorice za koju se sumnja da je počinio dvije krađe na štetu dva građevinska preduzeća, saopšteno je iz Uprave policije.

"Sumnja se da je V.M. (54) iz Podgorice u periodu od 25. novembra do 1. decembra izvršio dvije krađe na prostoru gdje su građevinske firme angažovane kao izvođači radova na dionicama auto puta. Tom prilikom je, kako se sumnja, otuđio građevinsku mašinu, aparate i građevinski materijal", navodi se u saopštenju.

Kako su kazali, nakon preduzetih operativnih mjera i radnji i intezivne istrage službenici CB Podgorica došli su do sumnje da je V.M. mogući izvršilac ovih djela.

"Nakon čega je izvršen pregled prostorija koje osumnjičeni koristi gdje su tom prilikom pronađene otuđene mašine i predmeti, koji su vlasništvo građevinskih firmi."

Bonus video: