Četiri osobe povrijeđene u udesu u mjestu Rakonje

Nakon udesa na "golfu" je izbio požar, koji su pomoću protivpožarnih aparata ugasili službenici Centra bezbjednosti u Bijelom Polju

28016 pregleda 9 komentar(a)
Sa lica mjesta, Foto: Jadranka Ćetković
Sa lica mjesta, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 19.12.2020. 19:10h

U sudaru dva vozila danas oko 16.05 časova u mjestu Rakonje, na magistralnom putu Bijelom Polje-Ribarevine, povrijeđene su četiri osobe.

Odmah nakon nezgode, četvoro povrijeđenih je kolima hitne pomoći transportovano u Opštu bolnicu u Bijelom Polju.

Iz bjelopoljske bolnice "Vijestima" je saopšteno da su Bjelopoljci V.P. i S.P. nakon zbrinjavanja hitno transportovani u Klinički centar Crne Gore. Oni su se nalazi u vozilu “reno megan”.

Do nezgode je došlo kada je vozač “golf3”, RG BP BJ 006, N.R, krećući se iz pravca Bijelog Polja prema Ribarevinama, iz sada neutvrđenih razloga udario u vozilo marke “megan” RG (BP AR 650), kojim je iz suprotnog pravca upravljao M.P.

I vozač megana je zadobio teške tjelesne povrede I on je zadržan na hiruškom odjeljenju bjelopoljske Bolnice, dok je još uvijek u toku zbrinjavanje vozača “golfa”, N.R., koji je, najvjerovatnije, prošao sa lakšim povredama.

Nakon sudara na vozilu “golf” je izbio požar, koji su pomoću protivpožarnih aparata sanirali službenici Centra bezbjednosti u Bijelom Polju.

U skoro isto vrijeme, na samo par stotina metara sudarila su još dva automobila, ali na sreću, osim manje materijalne štete, povrijeđenih nije bilo.

Uviđaj na licu mjesta uz prisustvo ovlašćenih službenika Centra bezbjednosti obavila je državna tužiteljka Danijela Đuković.

Na tom dijelu puta saobraćaj je bio u prekidu oko 2 sata.

Bonus video: