Uhapšena tri vozača zbog prekoračenja brzine i vožnje pod dejstvom alkohola

M.Č Upravljao neregistrovanim vozilom pod dejstvom opojne droge kokain, bez vozačke dovole

8534 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom kokaina i zbog prekoračenja brzine uhapšena su tri vozača saopšteno je iz policije.

Kako je saopšteno, saobraćajna policija u Beranama je u mjestu Buče kontrolisala vozača M.Č. (20) koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke Nissan Patrol, bez registarskih oznaka.

On je kako dodaju, upravljao neregistrovanim vozilom pod dejstvom opojne droge kokain, bez vozačke dovole.

"M.Č. je lišen slobode i uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka priveden nadležnom sudu za prekršaje gdje mu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 15 dana, zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od četiri mjeseca, tri kaznena boda, kao i novčana kazna u iznosu od 180 eura", kaže se u saopštenju.

Kazali su i da je vozilo kojim je upravljao oduzeto radi provjere.

U saopštenju policije se navodi i da su u mjestu Sozina, na magistralnom putu Podgorica – Bar kontrolisana dva vozila kojima su upravljali A.B. (29) i A.B. (32).

"A.B. (29) je upravljao putničkim motornim vozilom marke BMW brzinom od 173 km/h u mjestu gdje je ograničena dozvoljena brzina 80 km/h, dok je A.B. (32) upravljao putničkim motornim vozilom takođe marke BMW na istoj dionici gdje je ograničena dozvoljena brzina na 80 km/h, brzinom od 179 km/h", kaže se u saopštenju.

Oni su uhapšen i uz prekršajnu prijavu privedena nadležnom sudu za prekršaje.

Bonus video: