UHAPŠENE DVIJE OSOBE

Nikšić: Vozili pod dejstvom alkohola, prošli kroz crveno

N.G. i Ž.M. su, kako je saopšteno iz Uprave policije, počinili prekršaje iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima te su uz zahtjeve za pokretanje prekršajnog postupka privedeni nadležnom sudu za prekršaj

8769 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nikšićka policija uhapsila je N.G. (19) koji je, kako je saopšteno iz Uprave policije, kao učesnik u saobraćaju na raskrsnici ulica Nika Miljanića i Baja Pivljanina u Nikšiću, upravljajući vozilom "BMW", prošao kroz raskrsnicu iako je bilo upaljeno crveno svijetlo na semaforu.

Iz policije je saopšteno da se N.G. nije zaustavio ni na znak za zaustavljanje od strane policijskog službenika, već da je nastavio kretanje.

"Takođe, policija je u Nikšiću lišila slobode Ž.M. (58) koji je kao učesnik u saobraćaju na trgu Save Kovačevića u ovom gradu, upravljajući putničkim motornim vozilom marke Mercedes, učestvovao u saobraćajnoj nezgodi. Kod njega je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,23 g/kg", navodi se u saopštenju. 

N.G. i Ž.M. su, kako je navedeno iz policije, počinili prekršaje iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima te su uz zahtjeve za pokretanje prekršajnog postupka privedeni nadležnom sudu za prekršaje.

Preporučujemo za Vas