pušten da se brani sa slobode

Mićunović upravljao vozilom u kojem je nađeno oružje

Branislav Mićunović, Sava Vujović i Srđan Mićunović privedeni su 6. januara u Budvi, nakon što su u njihovom vozilu službenici Uprave policije pronašli dva pištolja

129688 pregleda 3413 reakcija 361 komentar(a)
Mićunović, Foto: Zoran Đurić
Mićunović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 08.01.2021. 16:11h

Nikšićanin Branislav Brano Mićunović i njegovi prijatelji Sava Vujović i Srđan Mićunović pušteni su da se brane sa slobode.

To je "Vijestima" potvrdio njihov pravni zastupnik, advokat Danilo Mićović.

Njih trojica privedeni su 6. januara u Budvi, nakon što su u njihovom vozilu službenici Uprave policije pronašli dva pištolja.

Iz Uprave policije saopšteno je da se svoj trojici na teret stavlja da su počinili krivično djelo - nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Vozilom je, kako navode iz policije, upravljao Branislav Mićunović, a u automobilu su pronađena dva pištolja sa municijom.

"Od strane nadležnog tužilaštva saslušana su i druga lica kao svjedoci, nakon čega su po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru osumnjičeni B.M., S.V. i S.M. pušteni da se brane sa slobode", saopšteno je iz policije.

Prema nezvaničnim informacijama, Vujović i Srđan Mićunović tokom saslušanja saopštili su da oružje pripada njima, a Mićović je potencirao da pištolji nemaju nikakve veze sa Branislavom Mićunovićem.

Preporučujemo za Vas