zbog opasnosti od bjekstva

Pritvor do 30 dana zbog sumnje da je opljačkao kladionicu u Budvi

Kako je "Vijestima" potvrđeno Joksimović je, kako se sumnja, prije dva dana oko 16 časova u ulici Maslina kod nekadašnje gradske pekare upao u kladionicu i pod prijetnjom pištoljem od radnice uzeo oko 400 eura pazara

11785 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Budvanska policija uhapsila je Miliju Joksimovića (19) iz Budve koji se sumnjiči da je prije dva dana pod prijetnjom oružja opljačkao kladionicu u gradu.

Kako je "Vijestima" potvrđeno Joksimović je, kako se sumnja, prije dva dana oko 16 časova u ulici Maslina kod nekadašnje gradske pekare upao u kladionicu i pod prijetnjom pištoljem od radnice uzeo oko 400 eura pazara.

Policijski kriminalistički inspektori su uspjeli da identifikuju osumnjičenog, kome su sinoć stavili lisice na ruke. Tome je prethodila potjera gradskim ulicama u kojoj je učestvovalo više policijskih službenika.

Joksimović je uhapšen, a danas je uz krivičnu prijavu priveden sudiji za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiru Pavićeviću.

Pavićević je nakon saslušanja u prisustvu branioca, prihvatio predlog tužioca i Joksimoviću odredio pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bjekstva.

Joksimoviću se stavlja na terete krivično djelo razbojništvo. On je danas upućen u spuški istražni zatvor.

Preporučujemo za Vas