Uhapšen zbog droge, nasrnuo na policajca?

Iz policije je saopšteno da je D.L. fizički nasrnuo na policajca, pa je protiv njega podnijeta i krivična prijava zbog sumnje da je napao službeno lice tokom obavljanja dužnosti

6257 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Bjelopoljska policija uhapsila je D.L, osumnjičenog za uličnu prodaju droge.

Iz policije je takođe saopšteno da je D.L. fizički nasrnuo na policajca, pa je protiv njega podnijeta i krivična prijava zbog sumnje da je napao službeno lice tokom obavljanja dužnosti.

"Policija je u Bijelom Polju izvršila kontrolu S.D. i kod njega pronašla manju količinu opojne droge marihuana. Kriminalističkom obradom policijskih službenici su došli do sumnje da je S.D. opojnu drogu nabavio od lica D.L. Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju slobode je lišen D.L. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", saopšteno je iz Uprave policije.

Policija navodi da su pretresom stana osumnjičenog pronađena pakovanja sa marihuanom spakovana namijenjena tzv. uličnoj prodaji i vaga.

"Prilikom operativne obrade D.L. je fizički nasrnuo na policijskog službenika o čemu je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se protiv D.L. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti", saopšteno je iz policije.

Kazali su da će protiv S.D. podnijeti prekršajnu prijavu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Bonus video: