pronađeno i oružje i droga

Policija tvrdi da je rasvijetlila podmetanje požara pod vozilo na Cetinju, uhapšene dvije osobe

Podgoričani M.R. (21) i M.D. (22) se sumnjiče da su 15. decembra 2020. na Cetinju podmetnuli požar na vozili marke “Audi A6” vlasništvo Dražena Vojvodića

26965 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija je uhapsila Podgoričane M.R. (21) i M.D. (22) zbog sumnje da su podmetnuli požar na vozilu "audi A6", vlasništvo Dražena Vojvodića.

Policija je u saopštenju D.V. označila kao bezbjednosno interesantnu osobu.

"Pripadnici Centra bezbjednosti Podgorica i Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su lišili slobode M.R. (21) iz Podgorice zbog sumnje da je izvšio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvare. Osim njega, policija je zbog krivičnog djela uništenje i oštećenje tuđe stvari lišili slobode i M.D. (22) iz Podgorice. Sumnja se da su ova dva lica saučesnici u izvršenju navedenog djela, koje su izvršili, kako se sumnja, 15. decembra 2020. godine u 03,35 časova na Cetinju na štetu D.V. na način što su podmetnuli požar na vozili marke “Audi A6”", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da su policijski službenici pretreom stana i drugih prostorija koje koristi M.R. pronašli i oduzeli oko 830 grama marihuana, pištolj sa rezervnim okvirom, 16 komada municije, pet električnih kapsili i sporogoreći štapin.

Povezani članci

16. Decembar 2020.

Vojvodiću zapaljen “audi”

"M.R. se tereti i za krivična djela nedozvoljeno dranje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Nadležni tužilac nakon saslušanja za lice M.R. donio rješenje o zadržavanju do privoda nadležnom sudiji za istragu", navodi se u saopštenju policije.

Preporučujemo za Vas