Službenik ANB suspendovan: Bez ovlašćenja ušao u prostorije u koje je bio priveden Mićunović

Mićunović koji je godinama opisivan kao sef crnogorskog podzemlja i njegovi prijatelji Sava Vujović i Srđan Mićunović, uhapšeni su 6. januara, nakon što su u njihovom vozilu službenici Uprave policije pronašli dva pištolja

119128 pregleda 1229 reakcija 84 komentar(a)
Mićunović, Foto: Luka Zeković
Mićunović, Foto: Luka Zeković

Službenik Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Ljubiša Asanović, suspendovan je jer je bez ovlašćenja starješina ušao u postorije u koje je bio priveden Branislav Brano Mićunović, saopšteno je nezvanično “Vijestima”.

Prema istom izvoru, Asanović je uhapšenog Nikšićanina, kako je objasnio, u pritvorskim prostorijama posjetio zbog toga što su prijatelji.

“Suspendovan je, i odmah su mu oduzeti značka, pištolj i pokrenut je disciplinski postupak protiv njega”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Mićunović koji je godinama opisivan kao sef crnogorskog podzemlja i njegovi prijatelji Sava Vujović i Srđan Mićunović, uhapšeni su 6. januara, nakon što su u njihovom vozilu službenici Uprave policije pronašli dva pištolja.

Vozilom je upravljao Branislav Mićunović, a “Vijestima” je tada rečeno da su njegovi prijatelji preuzeli krivicu za posjedovanje ilegalnog oružja.

Ipak, svoj trojici napisana je prijava za zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.

Nakon dva dana, pušteni su da se brane sa slobode.

Bonus video: