UP: Uhapšen muškarac koji je prijetio policajcu i njegovoj porodici

Četrdesetogodišnjk se prethodno potraživao zbog prijava iz oblasti porodičnog nasilja

10805 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhapsila je četrdesetogodišnjeg M.M. koji je, kako je saopšteno iz Uprave policije, prijetio policijskom službeniku i članovima njegove porodice.

"Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su locirali i lišili slobode M.M. (40) koji je prilikom preduzimanja službenih radnji od strane policije izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. M.M. se potraživao prethodno zbog prijava iz oblasti porodičnog nasilja. S tim u vezi on je 19. decembra 2020. godine, prilikom preduzimanja policijskih mjera i radnji uputio ozbiljne prijetnje starješini policije D.M. i članovima njegove porodice", navode iz policije.

M.M. je određen istražni zatvor u trajanju od 30 dana.

"Policija je, 15. januara 2020. godine, planskim aktivnostima locirala M.M, koji je duži vremenski period bio nedostupan. Lociran je u prigradskom naselju Smokovac nakon čega je priveden u službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.M. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Nakon saslušanja, sudija za istragu je za M.M. odredio istražni zatvor u trajanju od 30 dana", zaključili su iz Uprave policije.

Bonus video: