Berane: Pronađena droga i oružje, uhapšena jedna osoba

"Pronađena je digitalna vaga za precizno mjerenje, pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana i opojne droge heroin, pronađeno je i 40 komada municije kalibra 7,62 mm...", saopštili su iz Uprave policije.

10839 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Beranska policija uhapsila je L.G. (23) iz ovog grada kod koga je pretresom pronašla marihuanu.

Kako su kazali iz Uprave policije, postupajući po naredbi Osnovnog suda u Beranama policija je izvršila pretres stana koji koristi L.G. i pronašla marihuanu, heroin, municiju i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

"Postupajući po operativnim informacijama policija je izvršila pregled lica L.G. (23) kod koga je pronađena više pvc pakovanja u kojima se nalazila opojna droga marihuana za koju se sumnja da je bila namijenjena uličnoj prodaji. Postupajući po naredbi Osnovnog suda u Beranama policija je izvršila pretres stana koji koristi L.G. Pronađena je digitalna vaga za precizno mjerenje, pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana i opojne droge heroin, pronađeno je i 40 komada municije kalibra 7,62 mm i 250 eura za koje se sumnja da potiču iz krivičnog djela, odnosno prodajom narkotika", saopštili su iz Uprave policije.

Kako su kazali, protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i priveden je Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju gdje mu je određeno tužilačko zadržavanje do 72 sata.

Bonus video: