Cetinje: Policijskom pretragom pronađen pištolj kod bezbjednosno interesantnog lica

Takođe su kazali da je cetinjska policija na osnovu operativnih saznanja, rasvijetlila krivično djelo teška krađa izvršeno na štetu jednog fizičkog lica sa Cetinja od kojeg je osumnjičeni P.V. (56) otuđio novac u iznosu od 2.500 eura. Protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa

7845 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su na osnovu operativnih saznanja, u mjestu Vrela, na magistralnom putnom pravcu Cetinje - Budva, kontrolisali vozilo marke „Peugeot 207” kojim je upravljalo bezbjednosno interesantno lice A.P. (43) sa Cetinja, kojom prilikom je u vozilu pronađen pištolj marke “Steyr” kalibra 9 mm i 37 komada municije istog kalibra, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Kako dodaju iz Uprave policije sa svim je upoznat nadležni državni tužilac koji je naložio vještačenje pištolja i municije, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji djela.

Takođe su kazali da je cetinjska policija na osnovu operativnih saznanja, rasvijetlila krivično djelo teška krađa izvršeno na štetu jednog fizičkog lica sa Cetinja od kojeg je osumnjičeni P.V. (56) otuđio novac u iznosu od 2.500 eura. Protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa.

Policija je na Cetinju, vršeći pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i članova organizovanih kriminalnih grupa na teritoriji opštine Cetinje, u februaru kontrolisala 85 bezbjednosno interesantnih lica i tom prilikom sankcionisali dva takva lica, navodi se u saopštenju.

Postupajući po akciji “Talas”, a na osnovu operativnih saznanja, cetinjska policija je privremeno oduzela tri putnička motorna vozila koja su u vlasništvu ove kategorije lica, sa kojim aktivnostima je upoznat nadležni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu na Cetinju, zaključili su.

Bonus video: