iz MUP saopšteno:

Uhapšen policajac iz Tivta: Osumnjičen da je primio mito

Iz MUP su objasnili da je službenik Odjeljenja bezbjednosti (OB) Titvat uhapšen u nastavku akcije koja je juče realizovana u više gradova po nalogu Odjeljenja za unutrašnju kontrolu rada policije

35483 pregleda 247 reakcija 34 komentar(a)
Foto: Siniša Luković
Foto: Siniša Luković

Tivatski policajac V.K. uhapšen je zbog sumnje da je primio mito, saopšteno je Vijestima iz Ministarstva unutrašnjh poslova (MUP).

Iz te institucije objasnili su da je službenik Odjeljenja bezbjednosti (OB) Titvat uhapšen u nastavku akcije koja je juče realizovana u više gradova po nalogu Odjeljenja za unutrašnju kontrolu rada policije.

"U nastavku realizacije operativne akcije Odjeljenja za unutrašnju kontrolu policije Ministarstva unutrašnjih poslova, u koordinaciji sa postupajućim državnim tužiocem Višeg državnog tužilaštva u Podgorici i u saradnji sa nadležnom organizacionom jedinicom Uprave policije, dana 23.2. 2021.godine lišen je slobode K.V. – policijski službenik Stanice policije OB Tivat, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo primanje mita iz čl.423 Krivičnog zakonika Crne Gore, nakon čega je priveden postupajućem državnom tužiocu", navodi se u saopštenju MUP.

Preporučujemo za Vas