Odložen početak suđenja Nenadu Miloševiću

Nenad Milošević je optuen da je 23. juna 2020. godine oko 18.20 časova ubio strica i njegovu nevjenčanu suprugu

2714 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Početak suđenja Nenadu Miloševiću, optuženom za ubistvo strica Branka i njegove nevjenčane supruge ukrajinske državljanke Galine Ghugol u naselju u Cetinju, odloženo je danas u Višem sudu u Podgorici za 28. april, odlučilo je krivično vijeće kojim predsjedava sudija Vesna Moštrokol.

Sud je prihvatio predlog branioca okrivljenog advokata Danila Mićovića i odredio da se izvrši vještačenje zdravstvenog stanja okrivljenog, koji će biti povjeren neuropsihijatru prof. dr Stanku Miliću.

"Određuje se vještačenje po vještaku neuropsihijatru prof. dr Stanku Miliću, koji će izvršiti neposredan pregled optuženog i izvršiti uvid u medicinsku dokumentaciju i zdravstveni karton. Nakon toga, vještak će dati nalaz i mišljenje da li je procesno sposoban da prati i učestvuje na glavnom pretresu", kazala je Moštrokol.

Okrivljeni Nenad Milošević je 23. juna 2020. godine oko 18.20 časova ubio strica i njegovu nevjenčanu suprugu.

"Cetinjska policija je neposredno nakon izvršenja krivičnog djela lišila slobode N.M. (45) iz Cetinja koji je, kako se sumnja, upotrebom vatrenog oružja lišio života srodnika B.M. (74) i njegovu nevjenčanu suprugu G.G. (52) državljanku Ukrajine. Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su obaviješteni da je oko 18,20 došlo do upotrebe vatrenog oružja u naselju Humci", saopšteno je tada iz Uprave policije.

Bonus video: