Pritvor do 30 dana osumnjičenima za planiranje ubistva Šakovića

"Vijestima" je iz policije nezvanično saopšteno da su osumnjičeni danima nadzirali kuću Milića Šakovića, ali i lokacije u Podgorici gdje žive navodni šef škaljarskog kriminalnog klana Jovan Vukotić i njegov prijatelj i tjelohranitelj Marko Martinović

16135 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Filip Roganović
Ilustracija, Foto: Filip Roganović

Određen je pritvor do 30 dana četvorica osumnjičenih za planiranje ubistva Podgoričanina Milića Minje Šakovića - u spuškom Istražnom zatvoru završili su Nikola Mirić (35) i Jovan Trkulja (35) iz Obrenovca i Podgoričani Jovan Marović (41) i Aleksandar Veljović (30).

"Vijestima" je iz policije nezvanično saopšteno da su oni danima nadzirali njegovu kuću, ali i lokacije u Podgorici gdje žive navodni šef škaljarskog kriminalnog klana Jovan Vukotić i njegov prijatelj i tjelohranitelj Marko Martinović.

Sagovornik Vijesti objasnio je da i dalje provjeravaju ko sve čini tu grupu, ali i ko ih je finansirao i naručio likvidacije.

U akciji hapšenja oduzeto je nekoliko automobila koje su koristili, kombi, motocikl, više komada oružja, municija, kriptovani telefoni, i predmeti koji “dokazuju da je za Šakovića spreman snajperski nišan”.

Ta kriminalna grupa, prema istim navodima, kupila je stan naspram kuće Šakovića, iz kojeg su i namjeravali da ga ubiju.

Bonus video: