Budva: Policija u oktobru 2020. našla marihuanu, danas uhapsila osumnjičenog

Postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici budvanska policija je danas izvršila pretres stana, drugih prostorija i prevoznog sredstva koje koristi I.P. U stanu je pronađen manja količina marihuane" navodi se u saopštenju Uprave polciije

14405 pregleda 9 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Budvanska policija u saradnji sa Sektorom za borbu protiv kriminala danas uhapsila Budvanina I.P. zbog sumnje da je ostavio 425 grama marihuane koje je policija pronašla u oktobru 2020., saopšteno je iz Uprave policije.

"Nakon preduzetih daljih istražnih radnji u cilju identifikacije osobe koja je ostavila opojnu drogu na navedenoj lokaciji, policija je došla do saznanja da marihuana pripada I.P. iz Budve. Postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici budvanska policija je danas izvršila pretres stana, drugih prostorija i prevoznog sredstva koje koristi I.P. U stanu je pronađen manja količina marihuane" navodi se u saopštenju Uprave polciije..

I.P. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i biće uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Bonus video: