"sitna namještaljka"

Ivanović: Policijaci koji služe DPS-u vode prljavu kampanju protiv mene

"Nisam želio da se podvrgnem 'testiranju' jer nemam nikakvog povjerenja u policiju CB Budva, čijim pojedinim pripadnicima zbog svega sto su radili slijede krivični procesi", kazao je v.d. direktor Komunalnog preduzeća

31442 pregleda 64 reakcija 64 komentar(a)
Ivanović, Foto: Screenshot
Ivanović, Foto: Screenshot

Vršilac dužnosti direktora budvanskog Komunalnog preduzeća Predrag Drago Ivanović optužio je policiju koja, kako je kazao, i dalje radi za Demokratsku partiju socijalista (DPS) da vodi namještenu i prljavu kampanju protiv njega.

Povodom sinoćnjeg događaja kada ga je policija uhapsila jer je odbio alkotestiranje, Ivanović je u izjavi dostavljenoj Vijestima kazao da je riječ o sitnoj namještaljki.

“Prije svega želim da kažem da pripadnici Uprave policije u Budvi, koji su služili i koji i dalje služe DPS-u, zloupotrebljavaju službenu dužnost i u kontinuitetu vode namještenu i prljavu kampanju protiv mene. Razlog očito leži u činjenici da su pojedinci umislili da ovakvim besprizornim napadima mogu da mi ukaljaju ugled. Namjerno nisam javno reagovao kada sam prije neki dan, ponovo netačno i besprizorno, optužen da sam napao izvjesno lice koje je protiv mene podnijelo prijavu, jer sam znao da se radi o policijskom plaćeniku, koji je namjerno poslat da me isprovocira. S obzirom da mu to nije pošlo za rukom, podnio je lažnu prijavu protiv mene koju su mediji odmah objavili, a da me pritom niko od 'objektivnih i istraživačkih' medija nije zvao za provjeru navoda ili mi pružio priliku da kažem svoj stav. Pojedinci u Upravi policije očigledno imaju nešto protiv mene lično i protiv sadašnje garniture vlaste koju su prošle godine, onako nasilno, mučki i neljudski napali i svrgli. Jasno je da zbog takvog nezakonitog postupanja isti moraju da odgovaraju krivično i da snose posledice za sva zlodjela koja su uradili. Sada zamjenom teza pokušavaju sebi da nametnu ulogu žrtve, ne bi li se pojedinci spasili od procesuiranja. Ovakva providna igra im sigurno neće poći za rukom jer su tokom 75 dana kao parapolicijska struktura držali opštinu uhapšenom. Povodom sinočnjeg događaja želim da ukažem da se radi o sitnoj namještaljki jer me je policija zaustavila pred mojim domom i tražila alkotestiranje, koje sam naravno odbio jer prije svega nisam bio u alkolisanom stanju na šta sam im ukazao nekoliko puta. Nisam želio da se podvrgnem 'testiranju' jer nemam nikakvog povjerenja u policiju CB Budva, čijim pojedinim pripadnicima zbog svega sto su radili slijede krivični procesi. Imajući u vidu da se u dužem trajanju radi o orkestriranoj kampanji protiv mene, podnijeću tužbu protiv svih koji su učestvovali u pokušaju javne satanizacije. Neću dozvoliti da me otrgnute strukture u policije, koje su i dalje servilne organizovanoj kriminalnoj grupi DPS, lažno optužuju kako bi punili novinske članke i preko mene izigravali žrtve”, naveo je Ivanović.

Preporučujemo za Vas