Zaposleni u beranskoj Opštoj bolnici osumnjičen za uličnu prodaju kokaina

B.L. je uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena porizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo falsifikovanje

37765 pregleda 767 reakcija 27 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Beranac B.L. (33) uhapšen je zbog sumnje da se bavio uličnom prodajom kokaina.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, B.L. je zaposlen kao tehničar u labaratoriji u Opštoj bolnici Berane.

"Kriminalistička policija Centra bezbjednosti Berane i Centra bezbjednosti Bijelo Polje je preduzimajući aktivnosti u cilju sprečavajnja tzv. ulične prodaje narkotika, vršili opservaciju zgrade Opšte bolnice u Beranama i parking prostora ispred nje. B.L. (33) iz Berana, zaposlen kao tehničar u labaratoriji u navedenoj bolnici, je u radnoj uniformi izašao na parking i prišao jednom vozilu. Policijskih službenici su prišli vozilu i licima te pregledom B.L. pronašli tri zamotuljka sa sadržajem opojne droge kokain i novac u iznosu od 40 eura, za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika", navodi se u saopštenju policije.

Dodaje se da je pregledom vozila u kojem se nalazio Đ.O. policija pronašla pola grama kokian za koji se sumnja da ga je kupio od B.L.

"Nadalje, policija je pristupila pregledu i vozila koje koristi B.L. u kojem su pronađena još tri pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana i novčanica od 50 eura za koju postoji sumnja da je falsifikat. Po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polji pripadnici beranske i bjelopoljske policije su izvršili pretres kuće koju koriste B.L. i N.L. kada je pronađena municija u ilegalnom posjedu", saopšteno je iz policije.

B.L. je uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena porizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo falsifikovanje.

"Protiv N.L. policija je nadležnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Đ.O. je lišen slobode zbog upravljanja neregistrovanim vozilom pod djestvom psihoaktivnih supstanci", navodi se u saopštenju.

Bonus video: