Nema pomaka u istrazi pljačke novca Pošte: Popisom stigli do 165.000 eura

Pretpostavlja se da su razbojnici automobilom pobjegli mračnim uskim ulicama naselja Drač, a poslije manje od kilometar se zaustavili kod benzinske pumpe Lukoil na Starom aerodromu

23592 pregleda 363 reakcija 29 komentar(a)
U Pošti prebrojali koliko im novca fali (Ilustracija), Foto: Shutterstock
U Pošti prebrojali koliko im novca fali (Ilustracija), Foto: Shutterstock

Ni nakon sedam dana od razbojničke pljačke u Podgorici, policija još ne zna ko su maskirani razbojnici, koji su presreli automobil za prenos novca Pošte Crne Gore i odnijeli oko 165.000 eura.

Prva informacija bila je da su razbojnici oteli desetak hiljada eura, a onda su narednog dana iz Pošte saopštilo da im fali 50.000 eura.

Nakon toga Uprava policije je od Pošte tražila da uradi detaljan popis, nakon čega su prijavili da im je tokom pljačke nestalo 165.000 eura.

Vijestima je nezvanično rečeno da još nema pomaka u istrazi o tome ko je te noći oko 21 čas presreo automobil za transport novca u blizini Pošte 2, a potom prijeteći oružjem natjerao radnike jedne sekjuriti agencije da izađu iz automobila.

Pretpostavlja se da su razbojnici automobilom pobjegli mračnim uskim ulicama naselja Drač, a poslije manje od kilometar se zaustavili kod benzinske pumpe Lukoil na Starom aerodromu.

Iz automobila su, kako tvrde izvori “Vijesti”, odnijeli novac, a potom pješice pobjegli preko željezničke pruge, gdje im se izgubio svaki trag.

“Čekamo forenzička ispitivanja kako bi imali jasniju sliku”, kazali su “Vijestima” nezvanično u policiji.

Bonus video: