Budvanin kažnjen 1.420 eura i 15 dana zatvora, nasrnuo na policajca i odbio alkotestiranje

Drugookrivljeni O.N. (31) iz Nikšića je zbog omalovažavanja policijskog službenika koji je obavljao uviđaj kažnjen sa 700 eura

22860 pregleda 22 reakcija 24 komentar(a)
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Sudija suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović u hitnom postupku izrekao je okrivljenom A. Lj. (23) iz Budve kažnjen je ukupnom novčanom kaznom od 1.420 eura i zatvorskom kaznom pd 15 dana.

Budvanin je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 120 eura i kaznom zatvora u trajanju od 15 dana zato što je juče oko 12.10 časova na Jadranskom putu u mjestu Vidikovac, izazvao saobraćajnu nezgodu, nakon čega je odbio da se podvrgne alkotestiranju.

"Rješenjem mu je izrečena i zabrana upravljanja putničkim motornim vozilima u trajanju od 7 mjeseci, kao i propisani broj kaznenih bodova. Isti okrivljeni je u odvojenom postupku kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 1.300 eura zbog ometanja policijskog službenika u preduzimanju službene radnje - pregleda vozila kojim je prethodno izazvao saobraćajnu nezgodu, te lica koja su se nalazila u njemu, pri čemu je i fizički nasrnuo na policijskog službenika i zadao mu udarac u predjelu šake", navodi se u saopštenju.

Drugookrivljeni O.N. (31) iz Nikšića, saputnik u vozilu prvookrivljenog A.Lj., je zbog omalovažavanja policijskog službenika koji je obavljao uviđaj kažnjen sa 700 eura.

Bonus video: