Na Debelom brijegu zaplijenjeno oko 39 kilograma marihuane, vozač uhapšen

"Detaljnom kontrolom vozila od strane službenika granične policije i carinskih službenika u dorađenom specijalnom dijelu, tzv bunkeru koji se nalazi u podu automobila pronađeno je 36 pakovanja sa sadržajem biljne materije", saopšteno je iz policije

16268 pregleda 7 komentar(a)
Zaplijenjena marihuana, Foto: Uprava policije
Zaplijenjena marihuana, Foto: Uprava policije

Na graničnom prelazu Debeli brijeg uhapšen je I.U. u čijem je vozilu juče pretresom pronađeno i zaplijenjeno 39 kilograma marihuane, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako su kazali iz policije, pripadnici UP i Uprava carine su na izlazu iz države kontolisali putničko motorno vozilo kojim je upravljao I.U. (41), državljanin Crne Gore.

"Detaljnom kontrolom vozila od strane službenika granične policije i carinskih službenika u dorađenom specijalnom dijelu, tzv bunkeru koji se nalazi u podu automobila pronađeno je 36 pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine 39,1 kilogram. I.U. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", saopšteno je iz UP.

Osumnjičeni će biti uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Bonus video: