Milašinoviću i Čarapiću određeno zadržavanje do 72 sata

Milašinovićev pravni zastupnik, advokat Miloš Vuksanović, naveo jr da im se na teret stavlja krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

14696 pregleda 2 komentar(a)
Sa jednog od ranijih privođenja Milašinovića, Foto: Jadranka Ćetković
Sa jednog od ranijih privođenja Milašinovića, Foto: Jadranka Ćetković

Goranu Milašinoviću i Ivanu Čarapić nakon saslušanja u tužilaštvu određeno je zadržavanje do 72 sata.

To je Vijestima potvrdio Milašinovićev pravni zastupnik, advokat Miloš Vuksanović, navodeći da im se na teret stavlja krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Milašinović, član grupe kradljivaca dragulja "Pink panter" i njegov prijatelj, uhapšeni su u podgoričkom naselju Mareza, nadomak tamošnjeg restorana.

Prethodno, policija ih je razoružala.

Iako su iz Uprave policije sinoć nezvanično kazali da je Milašinović prije hapšenja vrijeđao bivšu suprugu Enu Milašinović, prijetio njoj i njenoj kumi, a potom je i povrijedio, on je u policiji zadržan samo zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Milašinović je po­ve­zan sa bandom kradljivaca dragulja “pink pan­te­ri”, poznatom po spek­ta­ku­lar­nim kra­đa­ma ši­rom svi­je­ta.

Za njim je Kipar prije nekoliko godina raspisao crvenu potjernicu zbog pljačke draguljarnice, ali toj državi nije izručen jer Crna Gora sa njima nema potpisan sporazum.

Prije četiri godine uhapšen je zbog pljačke filijale Prve banke u Beranama.

Njegova bivša supruga Ena, kćerka je Gorana Sokovića, člana narko-grupe Darka Šarića.

Bonus video: