DPS: Hitno ispitati okolnosti udesa

"Od nadležnih zahtijevamo da ispitaju i procesuiraju sve koji su se ogriješili o zakon kao i oni koji su prećutno to i omogućili“

4667 pregleda 30 reakcija 30 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) zatražila je od nadležnih organa da ispitaju informaciju da je zamjenik generalnog sekretara Vlade Nikola Kandić izazvao udes dok je vozio službeni automobil.

Iz DPS-a su zatražili i zvanično izjašnjenje Vlade o tom događaju.

"Da li uzrok svega privilegovan status bahatih pojedinaca koji imaju magičnu moć u izgovorenoj rečenici "zovite Sergeja" ili nečemu drugom, tek ovo može predstavljati još jedan slučaj gdje zakon nije jednak za sve“, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, predstavljao bi i pravi pokazatelj stvarne situacije da funkcija u Vladi podrazumijeva status nedodirljivih ličnosti ili se radi o još jednom slučaju "štićene ličnosti" za koju zakoni države ne važe.

Iz DPS su od premijera Zdravka Krivokapića zatražili da saopšti javnosti sve informacije kako bi se razjasnile okolnosti događaja.

"Od nadležnih zahtijevamo da ispitaju i procesuiraju sve koji su se ogriješili o zakon kao i oni koji su prećutno to i omogućili“, dodaje se u saopštenju.

Bonus video: