INCIDENT U KOTORU

I odbornik DPS-a vrijeđao suprugu sveštenika?

Izvor Vijesti tvrdi da su u društvu vatrepoliste Danila Adžića (DPS) bili bivši fudbaler Bokelja Miloš Banićević i karatista Danijel Krivokapić
 

75121 pregleda 1596 reakcija 173 komentar(a)
Danilo Adžić, Foto: Printscreen YouTube
Danilo Adžić, Foto: Printscreen YouTube

Najmanje četiri osobe u noći između 2. i 3. maja vrijeđale su suprugu kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića, nakon što ih je upozorila na nedolično ponašanje.

Iz Uprave policije Vijestima su nezvanično kazali da su uspjeli da identifikuju tri osobe, od kojih su uzeli izjavu.

Nijesu potvrdili ni demantovali informacije Vijesti - da je među izgrednicima bio i odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) i vaterpolista Primorca Danilo Adžić.

Jedan od sagovornika Vijesti, tvrdi da su u društvu sa njim bili Miloš Banićević bivši fudbaler Bokelja i Danijel Krivokapić karatista.

Navodno, ti Kotorani vršili su nuždu (urinirali) na ulaznim vratima crkve Svetog Nikole u Starom gradu, a kada ih je supruga kotorskog paroha, sa prozora obližnjeg parohijskog doma, kritikovala zbog toga, počeli su da je vrijeđaju i na nacionalnoj osnovi.

Vijestima je iz policije saopšteno da je patrola na lice mjesta upućena odmah nakon prijave.

"Odmah je na lice mjesta upućena patrola koja je u blizini... Ispred kafe bara 'Karampana' primijetili su nekoliko lica, da bi se ta grupa udaljila trčećim korakom kada su opazili policajce... Nakon obavljenog razgovora sa I. K. i predočenog snimka sa lica mjesta, operativnim radom došlo se do podatka da su na trgu bila prisutna četiri lica. Tri lica su obezbijeđena i od njih su prikupljena obavještenja”, kazali su iz UP.

Objašnjavaju da je o događaju obaviješten i dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru.

“Koji je saopštio da će se izjasniti o kvalifikaciji djela nakon prikupljenih obavještenja, snimaka sa nadzormih kamera i drugih dokaza. Rad policije na utvrđivanju svih činjenica i identifikovanju lica, kao i njihove pojedinačne odgovornosti u ovom događaju je u toku”, rekli su iz Uprave policije.

Izvor Vijesti tvrdi da su Adžić, Banićević i Krivokapić noć proveli u pritvorskim prostorijama.

Preporučujemo za Vas