Motociklista preminuo nakon udesa u Podgorici

Iz Uprave policije su saopštili da se na teritoriji Crne Gore u danima praznika dogodilio 56 saobraćajnih nezgoda u kojima su 32 osobe zadobile lake tjelesne povrede dok je osam osoba teže povrijeđeno

11455 pregleda 12 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ibrahim Tafa (1952. godište) podlegao je povredama jutros u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG), nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila juče u Podgorici, a u kojoj je učestvovao kao moticiklista.

Iz Uprave policije su naveli da su službenici saobraćajne policije u danima praznika spovodili pojačane aktivnosti na kontroli poštovanja saobraćajnih propisa.

Saopštili su da se na teritoriji Crne Gore u danima praznika dogodilio 56 saobraćajnih nezgoda u kojima su 32 osobe zadobile lake tjelesne povrede dok je osam osoba teže povrijeđeno.

"Saobraćajna policija je podnijela 162 prijave protiv učesnika u saobraćaju koji su kršili odredbe Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima. Osim toga izdato je 997 naloga za naplatu novčanih kazni i privremeno su oduzeta 24 para registarskih oznaka", navodi se u saopštenju Uprave policije

Bonus video: