Uhapšen osumnjičeni za napad na dječaka u školi

Dvanaestogodišnjeg dječaka, učenika Osnovne škole “Sutjeska” u Podgorici, u ponedjeljak su napala dvojica starijih muškaraca u dvorištu te ustanove

52839 pregleda 276 reakcija 23 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Matan Vukčević (32) uhapšen je zbog sumnje da je u dvorištu Osnovne škole "Sutjeska" zlostavljao učenika te škole.

Uhapšeni je identifikovan uvidom u snimke sa video nadzora škole.

"Policija je danas lišila slobode M.V. (32) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zlostavljanje i on će biti priveden državnom tužiocu uz krivičnu prijavu na dalju nadležnost", saopštili su iz Uprave policije.

Dvanaestogodišnjeg dječaka, učenika Osnovne škole “Sutjeska” u Podgorici, u ponedjeljak su, prema prijavi, napala dvojica starijih muškaraca u dvorištu te ustanove, da bi ga nakon toga jurili, stigli ga u holu škole, a jedan od njih ga je uhvatio za vrat.

Otac dječaka, V.K. je kazao da mu je sin doživio traumu, a istakao je da je zbog toga što se sve desilo u krugu ustanove, tražio da škola podnese krivičnu prijavu protiv nasilnika.

Iz uprave škole ranije su "Vijestima" kazali da preduzimaju sve što je u njihovoj nadležnosti, a iz Udruženja Roditelji kažu da su upoznati sa tim da su česti slični problemi u toj i još nekim podgoričkim i crnogorskim školama, te da bi morali biti rješavani u saradnji sa policijom.

Bonus video: