Bjelopoljac osumnjičen za prodaju kokaina

Iz policije su saopštili da je R.R. tokom pretresa pokušao fizički da napadne policijske službenike i uputio ozbiljne prijetnje

9857 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Bjelopoljac R.R. (57) uhapšen je zbog sumnje da se bavi prodajom kokaina.

Tereti se za tri krivična djela, a sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju mu je odredio pritvor do 30 dana.

"Operativnim radom kriminalistička policija je došla do saznanja da R.R. (57) iz Bijelog Polja u svojoj porodičnoj kući vršu prodaju droge. Postupajući po naredbi sudije za istragu izvršen je pretres strana i drugih prostorija koje koristi R.R. u mjestu Resnik. Prilikom ptretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli oko 90 grama kokaina, 250 grama smješe koja se koristi za miješanje sa kokianom radi dobijanju na količini, 110 komada tableta ksalol i rivotril, dvije lovačke puške, revolver, municiju i novac u iznosu od 7.630 eura za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika", saopšteno je iz Uprave policije.

BP pretres
foto: Uprava policije

Kazali su i da je R.R. tokom pretresa pokušao fizički da napadne policijske službenike i uputio ozbiljne prijetnje.

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju naložio je da se R.R. uhapsi zbog sumnje da je počinio krivična djela - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Bonus video: