Priveden muškarac koji pokušao da uđe u dvorište predsjednika vlade

Uhapšeni i u novembru 2020. uznemiravao porodicu premijera Krivokapića

Dolazio na prag kuće Krivokapića i iznosio zahtjeve o sastavu izvršne vlasti, pritom prijeteći i poručujući šta je sve spreman da uradi ukoliko ga ne poslušaju

67191 pregleda 261 reakcija 103 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Vlada Crne Gore
Krivokapić, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 26.05.2021. 20:57h

Ista osoba koja je danas uhapšena pred porodičnom kućom premijera Zdravka Krivokapića, i u novembru 2020. godina motala se oko tog doma, prijetila i vrijeđala suprugu aktuelnog šefa Vlade, saznaju "Vijesti" nezvanično.

Službenici Uprave policije uhapsili su danas muškarca, koji je ponovo, oko 15 časova, došao ispred iste kuće i takođe vrijeđao suprugu predsjednika Vlade.

Sagovornik "Vijesti" tvrdi da je ta osoba u novembru, uoči formiranja Vlade, došla na prag kuće Krivokapića i iznosila zahtjeve o sastavu izvršne vlasti, pritom prijeteći i poručujući šta je sve spreman da uradi ukoliko ga ne poslušaju.

Policija je, navodno, operativno provjeravala tu osobu.

"Isti muškarac je i kasnije na društvenim mrežama pisao brojne pogrdne komentare na račun Krivokapića... Oko 15 sati danas, šunjao se oko kuće, a onda i pozvonio na kapiju. Nakon što je supruga predsjednika Vlade otvorila vrata, ponovo je počeo sa uvredama", rekao je sagovornik Vijesti.

Ubrzo je pozvana policija, pa je ta osoba uhapšena na licu mjesta.

Iz Uprave policije nisu se zvanično oglašavali tim povodom, kao ni iz podgoričkog Osnovnog državnog tužilaštva

Preporučujemo za Vas