Bijelo Polje: Osumnjičeni za pljačku tri prodavnice, dvije kladionice, jednog vjerskog objekta...

"Ove osobe su, sumnja se, upotrebom podesnih sredstava provaljivali ili pokušavali da provale u unutrašnjosti navedenih objekata i otuđivali novac i tehničke uređaje"

7263 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Bijelopoljska policija rasvijetlila je devet imovinskih prestupa zbog kojih će krivično odgovarati dvije osobe, saopšteno je iz Uprave policije.

Osumnjičeni se terete da su izvršili šest teških krađa i tri teške krađe u pokušaju, a kako su kazali iz Uprave policije, okrivljeni su u više navrata u prethodnih mjesec ipo dana izvršili devet djela na štetu tri prodavnice, poslovnice dva mobilna operatera, dvije kladionice, jednog vjerskog objekta kao i jednog fizičkog lica.

"I.J. i maloljetni R.T. (17) se terete za krivično djelo teška krađa u produženom trajanju i krivično djelo teška krađa u pokušaju u produženom trajanju i protiv njih je podnijeta krivična prijava državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštu u Bijelom Polju. Ove osobe su, sumnja se, upotrebom podesnih sredstava provaljivali ili pokušavali da provale u unutrašnjosti navedenih objekata i otuđivali novac i tehničke uređaje", navodi se u njihovom saopštenju.

Bonus video: