Dvojicu Podgoričana sumnjiče za krađe, treći uhapšen zbog kokaina

Podnijete prekršajne prijave zbog marihuane protiv pet osoba sa Cetinja

11560 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Cetinjska policija uhapsila je dvije osobe zbog teške krađe u produženom trajanju, jednu osobu kod koje je pronađen kokain i podnijela prekršajne prijave protiv pet osoba zbog marihuane.

Iz Uprave policije je saopšteno da je cetinjska policija uhapsila M.L. (42) i K.R. (28) iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivčno djelo teška krađa u produženom trajanju.

"Kod njih je policija, prilikom kontrole u saobraćaju na lokalnom putu, pronašla stvari i predmete koji potiču iz krivičnog djela koje je izvršeno na području Riječke nahije", kaže se u saopštenju.

Iz policije su naveli da je zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga uhapšen B.R. (30) iz Podgorice.

"Ovu osobu je kontrolisala saobraćajna policija i prilikom pregleda pronađeno je pakovanje sa sadržajem kokaina", navodi se u saopštenju.

Iz policije su dodali da su, u cilju pronalaska opojnih droga, u jednom parku kontrolisani V.L. (26), N.Š. (22), M.K. (22), S.M. (25) i P.K. (25), svi iz Cetinja.

Navedene osobe su, kako je saopšteno, prilikom legitimisanja odbacile pakovanje sa sadržajem marihuane.

"Protiv svih osoba policija je podnijela prekršajnu prijavu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: