Podgorica: Zbog 10 krivičnih djela krivično će odgovarati osam osoba

Iz Uprae policije saopšteno da su osumnjičeni krali mobilne telefone, gardarobu, parfeme i kozmetiku...

8019 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička poicija uhapsila je pet osoba, a protiv tri podnijela krivične prijave zbog sumnje da su počinili tri teške krađe, šest krađa i lažno prijavljivanje.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, uhapšeni su B.G. (27), M.D. (25), K.K. (29), R.P. (43) i S.A. (23), sva lica iz Podgorice zbog sumnje da su izvršili šest krađa.

"Ova lica su otuđivala mobilne telefone, gardarobu, parfeme i kozmetiku, akomulatorski odvijač i dio sa vozila", navodi se u saopštenju policije.

Protiv M.Đ. (44) iz Podgorice je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio tešku krađu, na način što je provalio u kuću oštećenog i otuđio televizor.

"Zbog sumnje da je izvršio dvije teške krađe policija je protiv E.R. (28) iz Podgorice. Djela je izvršio na način što je dva puta provalio u vozila oštećenih i otuđio torbicu sa ličnim dokumentima, novac, DVD, dva akumulatora i alat. Zbog krivičnog djela lažno prijavljivanje krivično će odgovarati H.M. (19) koja je prijavila fizički napad i pokušaj silovanja od strane više lica. Ona je u prijavi navela da je dva lica prepoznala. Kriminalističkom obradom je utvrđeno da navodi iz prijave nisu tačni", saopšteno je iz policije.

Bonus video: