Tivat: Uhapšen državljanin Srbije, pronađeno osam grama kokaina

Dodaju i da se D.H. prilikom kontrole udaljio sa lica mjesta, odbacivši od sebe tri pvc pakovanja, da se u jednoj nalazio kokain težine oko 8 grama a u druge dvije marihuana

13344 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Tivatska policija uhapsila je juče bezbjednosno interesantnu osobu zbog narkotika, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako su naveli, tivatska policija je juče oko 17.30 kontrolisala bezbjednosno interesantno lice koje je odbacio drogu i udaljio se sa lica mjesta, ali da je "brzom akcijom pripadnika Odjeljenja bezbjednosti Tivat on lišen slobode"

"Policija je juče kontrolisala bezbjednosno interesantno lice D.H. (33) državljanina Republike Srbije sa provremenim boravkom u Tivtu, koji je tom prilikom upravljao vozilom marke „VW Golf“", navodi se u saopštenju.

Dodaju i da se D.H. prilikom kontrole udaljio sa lica mjesta, odbacivši od sebe tri pvc pakovanja, da se u jednoj nalazio kokain težine oko 8 grama a u druge dvije marihuana.

Njemu se na teret stavlja krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni je danas priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici na dalju nadležnost, a pronađeni predmeti će biti dostavljeni Forenzičkom Centru radi vještačenja.

"Policijski službenici će u narednom periodu intezivirati već započete planske aktivnosti na suzbijanju ulične prodaje droge kao i svakog drugog vida zloputrebe narkotika", saopšteno je iz UP.

Bonus video: