Državljani Crne Gore uhapšeni kod Novog Pazara, policija pronašla 67,5 kg marihuane

Policija je, kako je saopšteno, drogu pronašla na zadnjem sjedištu "audija" koji je vozio D.B.. A.M. se tereti da je svojim "BMV"-om išao ispred D.B. kako bi ga upozorio ukoliko naiđe na policijsku patrolu

19704 pregleda 143 reakcija 2 komentar(a)
Foto: MUP Srbije
Foto: MUP Srbije

Državljanine Crne Gore D. B. (33) i A. M. (34), uhapšeni su u Srbiji zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije, njihovi pripadnici u Novom Pazaru sinoć su pronašli u vozilu kojim je upravljao D.B.67,5 kilograma marihuane.

"Policija je drogu pronašla na magistralnom putu, u mjestu Mur, u gepeku i na zadnjem sjedištu "audija" koji je vozio D.B., spakovanu u pet putnih torbi i podeljenu u 63 paketa, koji su, kako se sumnja, bili namijenjeni za dalju prodaju. A.M. se tereti da je svojim automobilom "BMV" išao ispred "audija" kako bi D.B. upozorio ukoliko naiđe na policijsku patrolu", saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Bonus video: