Budva: Uhapšena državljanka Srbije, lažno prijavila da je sinoć silovana

Zatraźila je da povuče prethodnu prijavu, jer kako je kazala inspektorima, ona je cijeli slučaj izmislila. Tada inspektori o svemu obaviještavaju višeg tužioca , koji je slučaj prepustio kolegama u kotorskom tužilaštvu. Kotorski tužilac je djelo kvalifikovao ka krivično djelo lažno prijavljivanje, nakon čega je M. M. uhapšena

43449 pregleda 14 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Budvanska policija uhpasila je jutros državljanku Srbije M.M (40) jer je lažno prijavila da ju je sinoć u jednom budvanskom hotelu silovao nevjenčani suprug V. T.(32).

To je “Vijestima” nezvanično potvrdjeno u budvanskoj policiji.

Kako saznajemo sinoć ke osoblje hotela u kome je odsjeo ovaj par pozvalo policiju. Oni su policijskoj stanici naveli da gošća hotela želi da prijavi fizički napad od strane svoga ljubavnog partnera. Na lice mjesta stigli su prioadnici Interventne jedinice budvanske policiji koji su odveli srpsku državljanku u stanicu policije kako bi podnijela prijavu.

Ona je, kako Vijesti saznaju, pred inspektorima saopštila da ju je vanbračni suprug silovao, te da je poslije toga nestao u nepoznatom pravcu. O slučaju je odmah obaviješten viši državni tužilac, koji je naložio da se u kotorskoj bolnici uradi ginekološki, ortopedski i hiruški pregled.

Istragu je po nalogu višeg tuźioca preuzela budvanska kriminalistička služba. Tokom noći, osumnjičeni V. T je uhapšen na području kolašinske opštine, nakon što je za njim budvanska policija raspisala potjernicu.

On je jutros doveden u stanicu policije Budva.

Tada dolazi preokreta, srpska državljanka nakon što su u bolnici izvršeni pregledi, mijenja iskaz pred budvanskim inspektorima. Zatraźila je da povuče prethodnu prijavu, jer kako je kazala inspektorima, ona je cijeli slučaj izmislila. Tada inspektori o svemu obaviještavaju višeg tužioca , koji je slučaj prepustio kolegama u kotorskom tužilaštvu. Kotorski tužilac je djelo kvalifikovao ka krivično djelo lažno prijavljivanje, nakon čega je M. M. uhapšena.

Bonus video: