ODT Pljevlja: Bez krivičnog djela u događaju na terasi hotela

"O donijetoj odluci je sačinjena službena zabilješka, o čemu su obaviješteni Centar bezbjednosti Pljevlja i D.V.", piše u saopštenju

3260 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Goran Malidžan
Foto: Goran Malidžan

Tužiteljka pljevaljskog Osnovnog državnog tužilaštva Nataša Bajčeta ocijenila je da niko 21. juna na terasi Hotela Pljevlja nije počinio krivično djelo. U saopštenju ODT Pljevlja piše da je tužiteljka Bajčeta, povodom događaja u kojem je povrijeđen D.V. iz Pljevalja, na osnovu analize svih prikupljenih obavještenja i nalaza i mišljenja vještaka sudske medicine, ocijenila da u radnjama bilo kog lica nema elemenata nekog od krivičnih djela za koja se goni po službenoj dužnosti.

"O donijetoj odluci je sačinjena službena zabilješka, o čemu su obaviješteni Centar bezbjednosti Pljevlja i D.V.", piše u saopštenju.

Tog dana verbalno su se sukobili, a potom navodno i potukli članovi lokalnog odbora Demokratskog fronta i Demokrata.

Mediji su tada prenijeli da je do tuče došlo nakon što su članovi lokalnog DF-a vrijeđali predstavnika Demokrata Radenka Lacmanovića, navodno motiv svađe bilo je usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici.

Navodno, doktor Dario Vraneš (DF) verbalno je napao Lacmanovića, a potom je svađa prerasla u tuču - Nikola Kečina (34) više puta udario je Vraneša.

Bonus video: