Pronađeno 120 stabljika marihuane nadomak Podgorice, uhapšen osumnjičeni

Policija je uhapsila D.V. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

16246 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Na imanju pedesettrogodišnjeg D.V. iz Podgorice policija je pronašla tri parcele sa 120 stabljika marihuane. To su saopštili iz Uprave policije, objasnivši da su to otkrili preduzimanjem opsežnih aktivnosti u cilju pronalaska parcela odnosno “plantaža” gdje se nalaze zasađene stabljike opojne droge marihuana.

Plantaža marihuane pronađena je u selu Popratnica.

marihuana
foto: Uprava policije

"Sprovodeći intenzivne mjere i radnje na suzbijanju i otkrivanju krivičnih djela u vezi sa zloupotrebom opojnih droga, te raspolažući operativnim saznanjima, a na osnovu naredbe za pretres porodične kuće i imanja D.V. (53) iz Podgorice, pronađene su tri parcele sa 120 stabljika opojne droge marihuana. Policija je lišila slobode D.V. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. On će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost", saopšteno je iz UP.

Bonus video: