Nilević poslat u Spuž zbog krađa na budvanskim plažama

Podgoričanin odranije poznat policiji, služio zatvorske kazne zbog krađa

8389 pregleda 2 komentar(a)
Istražni zatvor, Foto: Boris Pejović
Istražni zatvor, Foto: Boris Pejović

Podgoričanin Žarko Nilević (36), koga je prije tri dana uhapsila budvanska policija u zasjedi dok je krao na jednoj od bečićkih plaža, upućen je u spuški istražni zatvor.

Portparol Osnovnog suda u Kotoru, sudija Špiro Pavićević, kazao je “ Vijestima” da je postupajući po optužnom predlogu i predlogu za pritvor , Krivično vanraspravno vijeće Osnovnog suda odredilo pritvor okrivljenom. Nilević je upućen u spuški zatvor.

Podgoričaninu, koji je odranije poznat policiji i koji je služio zatvorske kazne zbog krađa, kako su Vijesti ranije objavile, za sada stavlja na teret krivično djelo krađa.

Njega budvanska policija sumnjiči za tri krađe, za koliko policija, kako tvrde, ima dokaza da ih je izvršio.

Budvanski policijski službenici uspjeli su Nilevića da uhvate dok su bili u zasjedi.

Danima unazad policiji su prijavljivane krađe, i to uglavnom na plažama gdje se odmaraju hotelskii gosti, što je počelo da im stvara probleme, pošto je lopov uvijek uspijevao da prođe neprimijećen.

Policajci u civilu, kako je rečeno, napravili su zasjedu na jednoj od popularnih plaža na kojima je "operisao" Nilević kada je uhapšen.

Procjenjuje se da je vrijednost ukradenih stvari nekoliko hiljada eura, jer osim novčanika, krao je vrijedne stvari koje su turisti nosili sa sobom na plažu.

Bonus video: