Vinovnicima tuče na Pristanu pritvor do 30 dana

Ulcinjani Safet Bećiragić, Miloš Dragojević i Ognjen Popović se sumnjiče da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu sugrađanina Muzafera Idrizage, koji je u neravnopravnom pesničenju, što se može vidjeti na izuzetim video snimcima, izvukao deblji kraj

35308 pregleda 423 reakcija 3 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Pritvor do 30 dana određen je danas Ulcinjanima Safetu Bećiragiću, Milošu Dragojeviću i Ognjenu Popoviću, vinovnicima tuče u ponedjeljak 9. avgusta oko 4 sata na Pristanu, saznaju Vijesti.

Rješenje o pritvoru donio je predsjednik ulcinjskog suda Amir Đokaj na predlog osnovnog tužioca Faruka Resulbegovića.

Mladići se sumnjiče da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu sugrađanina Muzafera Idrizage, koji je u neravnopravnom pesničenju, što se može vidjeti na izuzetim video snimcima, izvukao deblji kraj.

U obrazloženju rješenja, Đokaj je naveo da je jedan od razloga za određivanje pritvora taj što postoje okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni ometati postupak tako što će uticati na svjedoke oštećenog Idrizage, I.B. i A.I. kao i na N.N. saučesnike koji još nijesu identifikovani.

Naveo je i da postoji osnovana sumnja da su mladići počinil krivično djelo koje im se stavlja na teret što se, kako piše u obrazloženju, nesporno vidi na dostavljenim video snimcima Uprave policije.

Takođe, sudija je ocijenio i da postoji bojazan da će osumnjičeni Bećiragić ponoviti krivično djelo imajući u vidu činjenicu da je odlukom Osnovnog suda u Ulcinju jednom bio već osuđen zbog nanošenja teških tjelesnih ozleda.

Povezani članci

11. Avgust 2021.

Trojici zadržavanje nakon tuče u Ulcinju

Na dva izuzeta audio vizuelna zapisa, koja su tužilaštvu dostavili inspektori OB Ulcinj a koja kruže društvenim mrežama već nekoliko dana, može se vidjeti kako osumnjičeni mladići guraju i pesnicama udaraju Idrizagu, koji pada preko motocikla, nakon čega ga sa još jednom N.N. osobom šutiraju nogama dok on bespomoćno leži na ulici.

Prema informacijama Vijesti, inspektori predano rade na utvrđivanju idnetiteta i ostalih učesnika napada na Idrizagu.

Bonus video: