Tivat: Nađeni kokain i heroin, uhapšeni bezbjednosno interesantno lice

Tridesetšestogodišnjak se tereti za krivično djelo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

16777 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Tivatska policija uhapsila je Ž.K. (36) iz Beograda, nastanjenog u Tivtu, nakon što su kod njega pronađeni kokain i heroin.

Iz Uprave policije saopšteno je da se uhapšeni u njihovoj evidenciji vodi kao bezbjednosno interesantno lice.

"Policija je kontrolisala bezbjednosno interesantno lice Ž.K. (36) iz Beograda nastanjenog u Tivtu u dva navrata. Kod njega su pronađena četiri pvc pakovanja sa sadržajem kokaina i heroina. Pretresom stana i dugih prostorija koje koristi ovo lice policija je pronašla i oduzela vagu za precizno mjerenje", naveli su iz policije.

Ž.K. je po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Policija je u Tivtu u prethodna dva mjeseca podnijela pet krivičnih prijava protiv pet osoba i devet prekršajnih protiv 10 osoba zbog djela u vezi sa zloupotrebom narkotika. Pronađeno je i oduzeto za ovaj period oko 2,3 kg ekstazija, oko 55 grama kokaina, oko 33 grama heroina i oko 300 grama marihuane", navode iz policije.

Bonus video: