Državljaninu Turske zatvor od 30 dana: Vrijeđao djevojke, napao muškarca, posjedovao marihuanu

Kako je u pitanju strani državljanin, novčane kazne su izvršene odmah po pravosnažnosti rješenja, nakon čega je okrivljeni upućen u UIKS na izdržavanje zatvorske kazne

22998 pregleda 16 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Sudija suda za prekršaje u Budvi Katatina Vujačić Vuksanović, je u dva hitna postupka turskom državljaninu A.S. (34) izrekla kaznu zatvora u trajanju od 30 dana, kao i novčane kazne u iznosima od 350 i 300 eura.

"Okrivljenom je izrečena zatvorska kazna jer je dana 21. avgusta oko 01,00h provalio u stan koji su koristile oštećene L.J. I L.M., koje su zbog straha preskočile terasu stana i sakrile se na terasu susjednog stana, kojom prilikom im je na engleskom jeziku uputio više uvreda seksističke sadržine. Novčana kazna u iznosu od 350 eura mu je izrečena jer je odmah nakon opisanog događaja u suterenu zgrade fizički napao oštećenog S.N. Konačno mu je zbog posjedovanja psihoaktivnih supstanci - opojne droge marihuana za ličnu upotrebu izrečena novčana kazna u iznosu od 300 eura”, saopštio je zamjenik predsjednika suda i sudija portparol Marko Đukanović.

Kako je u pitanju strani državljanin, novčane kazne su izvršene odmah po pravosnažnosti rješenja, nakon čega je okrivljeni upućen u UIKS na izdržavanje zatvorske kazne.

Bonus video: