PRIVEDEN TUŽIOCU uz krivičnu prijavu

Teletović uhapšen u zasjedi budvanske policije: Osumnjičen za teške krađe (VIDEO)

Kako je "Vijestima" rečeno u policiji, Teletović se sumnjiči da je tokom avgusta na području Budve, počinio teške krađe iz člana 240 na štetu "Tabacco shopa" gdje je kako se sumnja ukrao oko 1.700 eura, zatim krađu na štetu objekta "Sanja", odakle je kako se sumnja ukrao 450 eura, a sumnjiči se i za pokušaj teške krađe iz člana 240/20 na štetu kazina "Admiral"

41644 pregleda 169 reakcija 9 komentar(a)
Osumnjičeni za teške krađe u Budvi, Foto: Printscreen
Osumnjičeni za teške krađe u Budvi, Foto: Printscreen

Budvanska kriminalistička policija uhapsila je Remziju Teletovića (34), državljanina Bosne i Hercegovine (BiH) koji se tereti za seriju teških krađa, koje je kako se sumnja izvršio tokom avgusta.

To je "Vijestima" potvrđeno u budvanskoj policiji.

Krađe su prijavljivali vlasnici lokala i kazina.

Na snimcima koje "Vijesti" imaju vidi se kako je osumnjičeni ulazio u kazino i prijetio zaposlenima.

Teletović je juče upao u zasjedu budvanske policije, kada su mu stavljene lisice na ruke nakon čega je priveden u stanicu policije.

Kako je "Vijestima" rečeno u policiji, Teletović se sumnjiči da je tokom avgusta na području Budve, počinio teške krađe iz člana 240 na štetu "Tabacco shopa" gdje je kako se sumnja ukrao oko 1.700 eura, zatim krađu na štetu objekta "Sanja", odakle je kako se sumnja ukrao 450 eura, a sumnjiči se i za pokušaj teške krađe iz člana 240/20 na štetu kazina "Admiral".

Policija je kod Teletovića prilikom hapšenja pronašla dio ukradenih predmeta i novca koji je oduzet i biće vraćen vlasnicima.

Budvanska policija privela je uz krivičnu prijavu Teletovića osnovnom državnom tužiocu u Kotoru.