Policiji kazali da su krenuli na protest protiv ustoličenja Joanikija: Oduzeti pištolj, palice, biber sprej...

Uhapšen Ljubisav Žižić (40) kod kojeg je, kako je saopšteno iz policije, pronađen pištolj sa 13 komada municije. Kod Radenka Bojovića (30) kontrolom pronađeno oko 10 grama kokaina

97719 pregleda 72 reakcija 46 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Policija je na Bogetićima uhapsila Ljubisava Žižića (40) kod kojeg je, kako je saopšteno iz Uprave policije pronađen pištolj "Bernardelli" kalibra 7,65mm sa 13 komada municije.

U "mercedesu" nikšićkih tablica pored Žižića bili su i Radenko Bojović (30), S.Ž. i N.Z.

"Od gore navedenih lica prikupljena su obavještenja u kojima su izjavili da su se uputili u pravcu Cetinja kako bi prisustvovali protestnom skupu zbog najavljenog ustoličenja mitropolita crnogorsko – primorskog Joanikija", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Oduzeti pištolj, municija...
Oduzeti pištolj, municija...foto: Uprava policije

Dodaje se da je prilikom kontrole kod Bojovića pronađeno oko 10 grama kokaina.

"Daljim pregledom vozila pripadnici policije su pronašli šest zaštitnih maski, tri biber spreja, metalni boks, drvenu palicu, 62 metalne kuglice i majice", saopšteno je iz Uprave policije.

Navode da je o događaju obaviješten državni tužilac.

"Koji je naložio da se Lj.Ž. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija a da se protiv R.B. podnese krivična prijava za krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: