U Baru krivično procesuirano 11 osoba: Prevare, nanošenje teških povreda, zloupotreba droga, krađe

U saopštenju se navodi da je zbog krivičnog djela prevara podnijeta krivična prijava protiv M.Ć. (32) koji je, kako se sumnja, tokom jula 2021. godine, dovodeći u zabludu oštećenu, od nje preuzeo automobil, uz uvjerenje da će ga vratiti nakon što na vozilu izvrši popravku i registraciju, ali ga je zadržao za sebe

6998 pregleda 2 komentar(a)
Bar (Ilustracija), Foto: Anto Baković
Bar (Ilustracija), Foto: Anto Baković

Barska policija krivično je procesuirala 11 osoba zbog prevare, zloupotrebe droga, nanošenja teške tjelesne povrede i više krađa i teških krađa, saopšteno je danas iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da je zbog krivičnog djela prevara podnijeta krivična prijava protiv M.Ć. (32) koji je, kako se sumnja, tokom jula 2021. godine, dovodeći u zabludu oštećenu, od nje preuzeo automobil, uz uvjerenje da će ga vratiti nakon što na vozilu izvrši popravku i registraciju, ali ga je zadržao za sebe.

"Krivična prijava podnijeta je i protiv A.Š. (34) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. On je kontrolisan u Baru i kod njega je pronađeno 10 tableta sa liste opijata. Protiv Đ.B. (20) i Ž.D. (21) oba iz Beograda podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu jednog lica iz Bara. Sumnja se da su Đ.B. i Ž.D. u naselju Dobre vode u Baru fizički napali oštećenu", navodi se u saopštenju.

Iz Uprave policije su kazali da je takođe, krivično je procesuiran i E.A. (37) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krađu.

Navodi se da je on iskoristio nepažnju oštećenog i ukrao automobil koji je bio otključan i parkiran.

"Sumnja se da je krivično djelo krađa izvršio i maloljetni A.R. (17) iz Bara i protiv njega je podnijeta krivična prijava. Osim toga zbog dva krivična djela krađa krivična prijava je podnijeta i protiv M.Š. (28) iz istog grada", rekli su iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da su A.Š.M. (39), M.Š. (32), A.B. (19) i V.J. (35) krivično procesuirani zbog sumnje da su izvršili više krađa i teških krađa na području Bara i oni su uhapšeni.

Oni su kako su kazali iz Uprave policije krali novčanike sa novcem, biciklo i više komada različitog građevinskog alata.

Bonus video: