Na Bogetićima otkrivena dva zasada marihuane

Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uhapšen R.L. (50) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

17271 pregleda 28 reakcija 30 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Policija je na Bogetićima otkrili dva zasada marihune - 307 stabljika ove biljke, kao i 8,5 kilograma marihuane u fazi sušenja.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uhapšen je R.L. (50) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Danas je policija u koordinaciji sa tužilaštvom realizovala policijsku akciju kojom su otkrivena dva ilegalna zasada marihuane, na jednom zasadu su se nalazile 182 stabljike marihuane a na drugom 95 stabljika ove biljke. Takođe, pronađeno je i 30 stabljika koje su već bile obrane a pretresom kuće koju koristi osumnjičeni pronađeno je i 8,5 kilograma marihuane u fazi dalje obrade – sušenja i pripreme za pakovanje", navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni će sjutra biti priveden tužiocu na dalju nadležnosti.

Bonus video: